Renovering af hus - fra kælder til kvist

Hos Høst Rør & Blik har jeg stor ekspertise inden for renovering af hus, hvor jeg blandt andet kan foretage en totalrenovering af hele huset samt renovere dit badeværelse.

Jeg kører ud til kunder i blandt andet Rødovre, Valby og Albertslund.

Jeg samarbejder med både tømrer og murer

Jeg har et samarbejde med en dygtig og erfaren murer og tømrer, som hjælper mig med at varetage hele entreprisen i forbindelse med din renovering af hus. 

På den måde slipper du dermed for selv at skulle koordinere de forskellige håndværksgrupper, hvilket langt de fleste sætter stor pris på.

Enhver byggeproces kan nemlig hurtig blive uoverskuelig, især hvis man ikke selv har så meget forstand på det håndværksmæssige arbejde og de forskellige processer.

Jeg kan desuden tilbyde ombygning og tilbygning samt renovering af alt lige fra lejlighed til en kælder i et parcelhus.​

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for en boligrenovering afhænger meget af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvilke materialer du ønsker. Kunne du tænke dig en konkret pris på din forestående renovering af hus, er du velkommen til at kontakte mig. Så udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 31 79 03 30, men alternativt kan du også skrive til e-mail soeren@hoestvvs.dk eller benytte dig af nedenstående kontaktformular.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Høst Rør og Blik

Græsholmen 2
2650 Hvidovre

Kontaktoplysninger

Telefon: ​+45 3179 0330

E-mail: soeren@hoestvvs.dk 

CVR: 25721314