RENOVERING AF BADEVÆRELSE I TOTALENTREPRISE

Hos Høst Rør & Blik har jeg gennem tiden løst et væld af forskellige opgaver. Det er dog, når det kommer til renovering af badeværelse, at min ekspertise og mine kompetencer virkelig skinner igennem.

I dag består det meste af mit arbejde nemlig med totalentrepriser på badeværelser, hvor jeg gerne påtager mig hele opgaven. Jeg tilbyder blandt andet renovering af badeværelse i Hvidovre, Valby og Albertslund.

Jeg lægger vægt på en konstruktiv, indledende dialog

I forbindelse med en ny opgave indgår jeg i en konstruktiv dialog med dig med henblik på at afdække dine ønsker til en renovering af badeværelse.

Jeg lytter til de ting, du har at sige, ligesom jeg også hellere end gerne byder ind med min professionelle viden og knowhow, sådan du kan plukke fra de ting, der kunne være nyttige.

Derfor sørger jeg i den forbindelse også altid for, at jeg kender til de nyeste trends, sådan du kan få et nyt badeværelse i den form, der passer dig og det øvrige hus på moderne eller klassisk vis.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen for en badeværelsesrenovering varierer meget alt efter dine ønsker og behov samt størrelsen på dit badeværelse. 

Fortæl mig om din opgave, så udarbejder jeg et uforpligtende tilbud. 

Hvis du har lyst til at høre mere eller få en god pris på renovering af badeværelse, er du velkommen til at ringe mig op på telefon 31 79 03 30. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen nedenfor eller skrive til e-mail soeren@hoestvvs.dk, så ringer jeg dig op til en indledende snak.

Adresseoplysninger

Høst Rør og Blik

Græsholmen 2
2650 Hvidovre

Kontaktoplysninger

Telefon: ​+45 3179 0330

E-mail: soeren@hoestvvs.dk 

CVR: 25721314